News Flash:

REACTIA SOCANTA a unui tata de terorist. Fiul sau s-a numarat printre atacatorii de la Bataclan

10 Decembrie 2015
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
Foued Mohamed Agga
Tatal tanarului identificat drept al treilea terorist de la teatrul Bataclan din Paris a marturisit ca si-ar fi ucis fiul, daca ar fi stiut ce pune la cale.

Autoritatile franceze l-au identificat miercuri pe al treilea jihadist de la Bataclan, unde aproximativ 80 de oameni au fost ucisi. Este vorba despre Foued Mohamed-Aggad, in varsta de 23 de ani, care are nationalitate franceza.

Tatal tanarului, Said, s-a aratat socat dupa ce a aflat despre actiunile fiului sau. "Ce fel de om ar putea face ce a facut el?", a declarat acesta pentru ziarul francez Le Parisien, citat de The Independent.

"Daca stiam ca va face asa ceva, l-as fi ucis", a spus el, adaugand ca a aflat din presa despre implicarea fiului sau in atentatele teroriste din Paris, soldate in total cu 130 de morti.

Mama lui Foued Mohamed-Aggad a primit un SMS in urma cu zece zile, in care a fost anuntata ca fiul sau a murit. Ulterior, ea a furnizat autoritatilor franceze mostre AND pentru ca suspectul sa poata fi identificat.

SMS-ul primit continea mesajul ca tanarul "a murit pe 13 noiembrie alaturi de fratii sai", potrivit avocatului familiei, Francoise Cotta.

"A fost instant lovita de gandul ingrozitor ca fiul ei ar fi putut fi unul dintre atacatorii sinucigasi de la Bataclan", a precizat Cotta.

Ceilalti doi atacatori de la Bataclan au fost francezii Omar Ismail Mostefai si Samy Amimour. Cei trei au deschis focul si au luat ostatici spectatorii de la concertul trupei Eagles of Death Metal de la Bataclan. Doi dintre ei si-au detonat vestele explozive cand trupele speciale au intrat in sala, in timp ce al treilea a fost impuscat mortal de politisti.

autoritatile jihadist bataclan foued mohamed aggad said ucis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006761 (s)