News Flash:

Primaria Timisoara da in judecata RADEF

2 Aprilie 2014
708 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Diaconu

Cinematografele din Timisoara sunt tot la Regia Autonoma de Distributie si Exploatare a Filmelor “Romania Film”, care refuza sa le predea primariei, desi municipalitatea are un act normativ dat de Guvernul Romaniei care spune clar ca cinematografele trebuie sa ajunga la Primaria Timisoara.

Conducerea primariei anunta ca e dispusa sa dea in judecata RADEF, deoarece regia motiveaza ca nu are consiliu de administratie pentru a preda cinematografele Primariei Timisoara.

Foarte probabil vom actiona in justitie RADEF, pentru ca inca nu exista consiliu de administratie si nu avem cu cine sa facem procesul verban de predare-primire. Se pare ca instanta este singura forma prin care ne putem recupera cinematografele. Saptamana trecuta am primit cea mai recenta adresa care spune exact acelasi lucru: ca RADEF nu are reprezentanti care sa faca procesul verbal. Se merge in instanta, nu avem o alta solutie, consiliul de administratie poate fi numit abia peste 3 ani“, ne-a declarat viceprimarul Dan Diaconu.

Oricum, cu toate ca se ajunge in instanta, mai avem mult de asteptat pana cand cinematografele din Timisoara, majoritatea aflate in stare avansata de degradare, vor ajunge din nou in “ograda” primariei. Opiniatimisoarei.ro


radef
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1064 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012779 (s)