News Flash:

Timisoara va fi gazda a patru olimpiade nationale pentu elevi

1 Aprilie 2014
1079 Vizualizari | 0 Comentarii
Timişoara va deveni în 'Săptămâna altfel', care precede vacanţa de primăvară, un adevărat centru olimpic pentru sute de elevi care se vor întrece în oraşul bănăţean la probele naţionale de limba şi literatura română, ştiinţe socio-umane, limba şi literatura maghiară şi cea pentru nevăzători.

Liceele din oraş care vor găzdui întrecerile şcolare au fost deja pregătite.


'Cred că o să facem faţă organizării acestor olimpiade şcolare. Vor veni sute de elevi şi de profesori din întreaga ţară la noi, începând cu data de 9 aprilie, iar probele vor fi susţinute în patru şcoli. Elevii respectivelor licee nu vor fi afectaţi, întrucât concursurile au loc în perioada în care ei sunt în săptămâna fără cursuri', a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, prof. Halasz Francisc, inspector şcolar general adjunct Timiş.

Liceul 'Bartok Bela' va găzdui finaliştii pentru olimpiada de limbă maghiară, la care sunt aşteptaţi 144 de elevi din 17 judeţe. Colegiul Naţional Bănăţean va găzdui olimpiada de ştiinţe socio-umane, unde vor veni peste 300 de elevi, iar Liceul Pedagogic 'Carmen Sylva' primeşte circa 200 de tineri care vor participa la olimpiada de limba şi literatura română. 

Olimpiada pentru elevii nevăzători este organizată în perioada 14-16 aprilie la Liceul Teoretic 'Iris', unde vor veni 100 de copii cu probleme de vedere. 

Pentru toţi copiii, se vor organiza şi evenimente şi activităţi recreative, vizite la muzee, concerte. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 33 queries | Mysql time :0.018006 (s)