News Flash:

Presedintele Iohannis are un nou purtator de cuvant

1 Septembrie 2016
1359 Vizualizari | 0 Comentarii
Madalina Puscalau
Noul purtator de cuvant al presedintelui este Madalina Puscalau, anuntul fiind facut miercuri, intr-o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, chiar de fostul jurnalist TVR.

Madalina Puscalau pleaca de la TVR pentru a fi purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, post vacant din aprilie 2015, odata cu demisia Tatianei Bran.
„Fac acest pas cu foarte multa responsabilitate pentru ca inteleg cat de mult cantareste rolul pe care mi-l asum. (…) Este si dorinta mea de a ma implica mai activ in ceea ce inseamna prezenta publica pentru ca imi doresc sa particip la ceea ce inseamna schimbarea in bine a Romaniei", a sustinut jurnalista.
Ea a mai spus ca presedintele Klaus Iohannis i-a propus functia la jumatatea lunii august si dupa doua saptamani a decis sa accepte.
Madalina Dobrovolschi- Puscalau are 32 de ani, este absolventa a Facultatii de Filosofie si a lucrat in presa de peste 10 ani. Puscalau a fost cea care a moderat, la postul B1TV, confruntarea electorala dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta, in campania pentru alegerile prezidentiale.
Ulterior, a demisionat de la B1Tv si s-a angajat la postul public de televiziune, apoi a lansat si o carte privind confruntarea electorala dintre cei doi - „Infruntarea finala".
Fostul purtator de cuvant Tatiana Niculescu Bran s-a retras din functie la scurt timp de la numire, in aprilie 2015, spunand ca decizia a fost motivata de constatarea ca relatia sa cu presa nu a fost cea pe care ar fi dorit-o.
Bran a fost numita in 22 decembrie 2014 in functia de consilier prezidential, dupa ce Klaus Iohannis anunta, in 8 decembrie, pe cand era presedinte ales, ca aceasta va fi purtatorul sau de cuvant dupa preluarea functiei de sef al statului.

madalina puscalau
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004739 (s)