News Flash:

Planurile PNL Timis pentru alegerile din 2016

17 Ianuarie 2015
1297 Vizualizari | 0 Comentarii
dan popa
Copresedintele PNL Timis, Dan Popa, a anuntat joi ca filiala isi doreste ca in 2016 sa castige presedintia Consiliului Judetean, minimum 50 de primari in teritoriu, cucerirea fotoliului de primar al Timisoara si o majoritate larga in Consiliul Local. 
‚Pentru alegerile la Consiliul Judetean vom stabili impreuna un candidat care sa duca cel putin opt ani administratia judeteana. In PNL nu mai sunt aripi, noi fuzionam’, a spus Dan Popa.
Potrivit acestuia, principiul dupa care incearca sa rezolve problema candidatului este unul democratic: proiectele conteaza cel mai mult, in baza votului secret va fi ales cel mai bun dintre cei care se vor inscrie, va fi si un sondaj, pentru ca partidul nu face cadou candidaturi pentru anumite persoane.
‚Noi incercam ca prin castigarea Consiliului Judetean sa dam o sansa primariilor judetului sa se dezvolte mai bine si sa-l alegem pe cel mai bun. Ati vazut ce valuri au fost cand se punea problema schimbarii (la CJ), toata lumea se vedea vicepresedinte la judet. Nu aceasta este forma, ci un proiect, un sondaj si un vot’, a explicat Dan Popa, scrie ziuadevest.ro.
Liberalul a adaugat ca viitorul presedinte al administratiei timisene trebuie sa fie cel pe care cei 34 de primari PNL sa-l agreeze din plin, iar persoana este gandita sa poata duce proiectele judetului pentru minimum opt ani. De aceea, a adaugat Popa, el nu se va ibscrie in cursa, intrucat nu vrea sa incurce pe nimeni. ‚Vrem un om tanar, care sa aiba cei opt mani de mandat in fata, nu ma bag eu, care am o anumita varsta’, a punctat Dan Popa.
In ceea ce priveste fuziunea, copresedintele PNL Timis a detaliat ca in urma discutiei cu copresedintele Nicolae Robu, a schitat un calendar si ca ar dori ca pana in luna septembrie sa finalizeze acest proces in marea majoritate a organizatiilor. ‚In prima parte am stabilit sa fuzioneze organizatiile din cele 34 de comune cu primari liberali, unde lucrurile sunt mai simple si primarii nostri inteleg de ce e necesar, in etapa a doua vom analiza situatia comunelor cu multi consilieri locali comuni si in ultima instanta am lasat situatia in care stam mai rau. Va fi ultima parte a fuziunii’, a declarat Dan Popa.
Si pe pe plan national Popa vede o fuziune intre fostii liberali si democrat-liberali, fara drept de apel, chiar daca, cu siguranta, vor fi si probleme.

consiliului judetean consiliul local consiliul judetean dan popa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005082 (s)