News Flash:

Consulatul Onorific al Frantei la Timisoara, redeschis in prezenta ambasadorului Francois Saint-Paul

16 Ianuarie 2015
1405 Vizualizari | 0 Comentarii
Consulatul Onorific al Frantei la Timisoara
Consulatul Onorific al Frantei la Timisoara a fost redeschis, in prezenta ambasadorului François Saint-Paul, iar noul consul onorific este Cosmin Branzan, directorul pentru Romania al unei companii franceze.
Consulatul Onorific al Frantei la Timisoara a fost redeschis in prezenta ambasadorului acestei tari in Romania, François Saint-Paul.
"Eu ma aflu la Timisoara pentru a reinfiinta Consulatul Onorific. As vrea sa multumesc Romaniei si sa adaug ca deschiderea Consulatului de la Timisoara este un gest de incredere", a declarat François Saint-Paul.
Noul consul onorific al Frantei la Timisoara se numeste Cosmin Branzan, el fiind directorul pentru Romania al societatii franceze de service Helpline.
Printre obiectivele pe care si le-a propus noul consul se numara dezvoltarea sectiei de limba franceza in cadrul Facultatii de Medicina, dar si sustinerea Timisoarei in cursa pentru titlul de Capitala Culturala Europeana in anul 2021.
"Un obiectiv important pe care ni-l propunem este sa acordam suportul Timisoarei pentru a capata rolul de Capitala Culturala Europeana", a declarat Cosmin Branzan.
La redeschiderea consulatului au participat si subprefectul de Timis Zoltan Marossy, vicepresedintele Consiliului Judetean Timis Calin Dobra si primarul Timisoarei, Nicolae Robu.
Consulatul Onorific al Frantei la Timisoara a fost deschis in corpul D de la cladirile de birouri "City Business Centre" si va functiona in fiecare marti, cu programare, intre orele 18.00 - 19.30, si joi, tot cu programare, intre orele 8.00 si 9.00.
Consulatul de la Timisoara a mai functionat in perioada 2009-2013, cand consul era Dan Bedros, fost presedinte al Camerei de Comert Franceze in Romania si director general al Alcatel-Lucent Romania.
In Timisoara traiesc aproximativ o suta de cetateni francezi.

cosmin branzan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006861 (s)