News Flash:

VREMEA va fi mult mai calda decat in mod normal. PROGNOZA METEO pentru weekend

16 Ianuarie 2015
1317 Vizualizari | 0 Comentarii
Sambata, vremea frumoasa si mult mai calda decat in mod normal se va mentine in regiunile vestice si in zonele de deal si de munte, unde ziua cerul va fi variabil la senin. In sudul si in estul tarii, dar pe arii restranse si in centru se va semnala ceata sau nebulozitate joasa ce izolat vor persista si vor fi asociate cu burnita, astfel ca se vor inregistra valori termice in general apropiate de mediile climatologice specifice pentru o zi de ianuarie.
In a doua parte a noptii cerul se va innora in regiunile vestice, unde va incepe sa ploua. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta, in vestul tarii si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la valori in jur de 0 grade in zonele cu ceata persistenta, in special din est pana la 12...14 grade in Dealurile de Vest; minimele termice se vor incadra intre -14...-13 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 5...7 grade in Dealurile Banatului si ale Crisanei.
LA MUNTE:
Sambata, vremea frumoasa si mult mai calda decat normal se va mentine, iar ziua cerul va fi variabil la senin. Pe vai si in depresiuni, local se va semnala ceata sau nebulozitate joasa ce izolat vor persista. In a doua parte a noptii cerul se va innora in Carpatii Occidentali unde izolat vor fi posibile precipitatii slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona inalta.
LA BUCURESTI:
Regimul termic va fi apropiat de cel normal pentru aceasta data, cu o maxima in jurul valorii de 3 grade si o minima de -4...-2 grade. Mai ales in prima parte a zilei si noaptea se va semnala ceata si nebulozitate joasa. Vantul va sufla slab.
IN TARA:
Duminica, vremea va fi in continuare mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data, indeosebi in vestul tarii, la deal si la munte. Cerul va avea innorari temporare si va ploua in regiunile vestice si nord-vestice, iar in a doua parte a intervalului, izolat si in cele centrale si de nord-est. La munte precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. In zonele joase de relief din sud si din est, se va semnala ceata sau nebulozitate joasa, care local va persista si pe parcursul zilei si va fi asociata trecator cu burnita. Pe suprafete mici vor fi conditii de producere a poleiului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta, dar trecator si in vestul si sud-estul extrem. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1...0 grade in zonele cu ceata persistenta, mai ales din Moldova si 13...15 grade in dealurile din vestul si sudul tarii. Minimele termice se vor incadra intre -7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 5 grade in Banat.
LA MUNTE:
Vremea se va mentine in continuare mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data. Cerul va avea innorari temporare si, mai ales in a doua parte a intervalului, vor cadea precipitatii mixte, local in Carpatii Occidentali si izolat in restul zonei montane. Pe vai si in depresiuni, mai ales dimineata se va semnala ceata sau nebulozitate joasa. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004030 (s)