News Flash:

PANICA intr-un bloc din Timisoara!

10 Aprilie 2014
726 Vizualizari | 0 Comentarii

Panică, miercuri după-amiză, într-un bloc de garsoniere situat în Complexul Studențesc din Timișoara! Un locatar a vrut să schimbe o butelie, care se pare că avea o defecțiune.

„Nu știu, am schimbat butelia, cred că a avut vreo scăpare de gaze. Nu mă pricep, era o scăpare la robinet. S-a simțit miros puternic. Am schimbat-o, am un aragaz pe balcon, am luat alta și văd că aia nu mai are probleme”, spune Claudiu Giuruiescu, proprietarul buteliei.

Pompierii au fost anuntați imediat, pentu a intervi în cel mai scurt timp, scrie pentrutimisoara.ro.„Am intervenit pentru a asigura măsurile PSI la un bloc unde se prezentau scurgeri de gaze. De fapt, este vorba despre un cetățean care a schimbat o butelie, iar butelia care a fost schimbată nu a închis-o bine. Gazul care a mai rămas în ea s-a scurs și de aici au fost aceste emanații de gaze”, spune căpitan Codruț Brândușoiu, comandat detașament pompieri.

Toți chiriașii care locuiesc în blocul de pe B-dul Eroilor de la Tisa nr 47, au fost evacuați, evitând pericolul unei explozii.


complexul pompierii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1100 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013412 (s)