News Flash:

“Printul Banantului”, condamnat la cinci ani de inchisoare

7 Aprilie 2014
1307 Vizualizari | 0 Comentarii
Zaher Iskandarani
Zaher Iskandarani a fost condamnat vineri de Curtea de Apel Bucureşti, în recurs, la cinci ani de închisoare.
“Prinţul Banantului” a fost trimis în judecată de DIICOT structura centrală alături de alţi cetăţeni arabi după ce, în 2005, în urma descinderilor efectuate la fabrica de ţigări de la Săcălaz, anchetatorii au descoperit importante cantităţi de tutun vrac, timbre falsificate, şi ţigări care purtau mărcile Marlboro şi LM. Zaher Iskandarani a fost acuzat de contrabandă cu ţigări, constituire de grup infracţional organizat, evaziune fiscală, concurenţă neloială şi folosirea fără drept a unei mărci.
Tribunalul Bucureşti a dispus, iniţial, tn 2012, achitarea tuturor inculpaţilor, dar în recurs, Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat, vineri, pe Iskandarani la cinci ani de închisoare, iar pe Ghannoum Obayda şi pe Wahbeh Ghassan la cate trei ani închisoare. De asemenea, cei trei au fost obligaţi în solidar la plata a 1.874.341,82 lei plus dobanzile legale către ANAF. 
Conform unor surse, Zaher Iskandarani a părăsit țara imediat după pronunțarea sentinței. Ceilalți doi condamnați, Ghannoum Obayda şi Wahbeh Ghassan au fost încarceraţi.
Oficiali din Poliţia Romană au declarat că Zaher Iskandarani a fost căutat de poliţişti la locuinţa sa din Timiş, după ce a fost emis mandatul de punere în executare a sentinţei pronunţate vineri de CAB. Ziuadevest.ro

zaher iskandarani
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 22 queries | Mysql time :0.040293 (s)