News Flash:

Un nou PROTEST la Pungesti, unde Chevron organizeaza "Ziua portilor deschise" doar pentru jurnalisti

8 Aprilie 2014
897 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste 50 de localnici protestează, marţi, în faţa perimetrului deţinut de Chevron la Pungeşti, în paralel desfăşurându-se "Ziua porţilor deschise", organizată de companie exclusiv pentru jurnalişti, cărora li s-a permis accesul în zona în care va fi amplasată sonda de explorare a gazelor de şist. Peste 50 de localnici s-au adunat, marţi la prânz, în faţa perimetrului deţinut de compania petrolieră Chevron la Siliştea-Pungeşti, în zonă fiind mobilizaţi şi zeci de jandarmi, pentru a preveni eventuale incidente, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Manifestanţii au bannere cu mesaje prin care cer întreruperea operaţiunilor companiei Chevron. Protestatarii, aflaţi lângă gardurile care delimitează perimetrul deţinut de Chevron, huiduie şi scandează lozinci precum "Apă, aer şi natură, nu fractură, nu cianură", "România este ţara noastră, Chevron niciodată nu o s-o otrăvească".

De asemenea, manifestanţii le-au strigat reprezentanţilor companiei Chevron, în timp ce aceştia le prezentau jurnaliştilor amplasamentul pe care se desfăşoară lucrările, să înlăture steagul României de pe sonda de explorare a gazelor de şist care urmează să fie amplasată la Pungeşti. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 33 queries | Mysql time :0.017138 (s)