News Flash:

O fata de 11 ani a plecat de acasa si a lasat un bilet de adio

13 Iunie 2018
1026 Vizualizari | 0 Comentarii
politia1

Peste 100 de agenti cauta o fata in varsta de 11 ani din Vaslui care a plecat de acasa noaptea, nu inainte de a lasa un bilet de adio adresat mamei sale.
Reprezentantii Prefecturii Vaslui au declarat ca peste 100 de subofiteri si ofiteri de la structurile Ministerului Administratiei si Internelor, coordonati de prefectul Eduard Andrei Popica, sunt in cautarea unei fete de 11 ani, din localitatea Balteni, care a plecat de acasa fara a mai reveni.

Astfel, Catalina Veronica Pricop a plecat de acasa, iar tatal acesteia a alertat autoritatile.

"Disparitia minorei a fost sesizata de tatal acesteia, care a precizat ca fetita a mers la culcare impreuna cu cei doi frati ai sai la ora 20.30, dar, in jurul orei 00.30 a constatat lipsa ei. In locuinta a fost gasit un bilet de ramas bun adresat de catre minora mamei sale", a declarat miercuri dimineata, corespondentului MEDIAFAX, Cristian Lapa, purtatorul de cuvant al Prefecturii Vaslui.

Potrivit acestuia, fata are o inaltime aproximativa de 1,60 m, o constitutie atletica, par lung, blond, fara semne particulare. De asemenea, nu se cunosc obiectele de imbracaminte de la momentul disparitiei. In prezent, politistii vasluieni o cauta pe aceasta.

Persoanele care o vad sau au informatii despre ea sunt rugate sa anunte cea mai apropiata unitate de Politie sau sa apeleze numarul unic pentru apeluri de urgenta 112.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005422 (s)