News Flash:

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a doua oara la DIICOT

23 Noiembrie 2017
862 Vizualizari | 0 Comentarii
carmen dan

Ministrul Afacerilor Interne a ajuns, joi, la sediul central DIICOT, pentru audieri. Carmen Dan a mai fost si in urma cu o luna la DIICOT pentru a depune o plangere depusa pe numele lui Romica Parpalea, cunoscut drept "mortul lui Dragnea".
La intrarea in sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Carmen Dan a precizat ca a venit la audieri, fara a spune in ce cauza.

La finele lunii octombrie, ministrul Afacerilor Interne a depus, la DIICOT, o plangere pe numele lui Romica Parpalea. Acesta este denuntator si in dosarul Referendumului, in care Liviu Dragnea a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare.

Cand procurorii DNA au inceput ancheta fata de Liviu Dragnea in dosarul Referendumului, presedintele PSD sustinea ca este cercetat pe baza unui denunt facut de o persoana care a decedat. Ulterior, Parpalea a reactionat, precizand ca el este autorul denuntului. Acesta este contextul in care barbatul este cunoscut drept "mortul lui Dragnea".

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005188 (s)