News Flash:

Ion Tiriac, despre sportul romanesc: "Suntem extraordinar de rau"

23 Noiembrie 2017
1010 Vizualizari | 0 Comentarii
ion tiriac

Ion Tiriac a declarat, miercuri, ca situatia sportului romanesc este grava, el mentionand ca s-a ajuns de la obtinerea a 20 de medalii la Jocurile Olimpice, la doar trei medalii.

"Fiecare an e bun pentru alea doua-trei bucurii care ne-au mai ramas, dar trebuie sa te gandesti unde suntem cu adevarat. Trebuie sa ne gandim cu tristete unde am fost si unde suntem. Asta nu se poate uita. Nu ca nu suntem prea bine, suntem extraordinar de rau.

Trebuie sa recunoastem unde suntem: de la 20 de medalii am ajuns la trei medalii la Jocurile Olimpice, e o realitate. Si vina este a mea, este a noastra, a celor care am mai condus in sportul romanesc si nu am fost destul de hotarati sa-i obligam pe cei care ne-au condus pana acum sa investeasca in sanatate si sport", a spus Ion Tiriac.

Ion Tiriac este prezent, miercuri seara, la gala organizata la Ateneul Roman de Asociatia Presei Sportive din Romania, in parteneriat cu COSR, eveniment prilejuit de implinirea a 90 de ani de la infiintarea APS, potrivit romaniatv.

 


ion tiriac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005328 (s)