News Flash:

Medic: Copilul care a cazut in put, tot intubat si ventilat mecanic

27 Aprilie 2017
1001 Vizualizari | 0 Comentarii
copil fantana
Copilul in varsta de doi ani, care a cazut intr-o fantana in Teleorman si a fost scos dupa 10 ore de salvatori, este in continare intubat si ventilat mecanic, el urmand a fi consultat si de un neurolog. Medicii spun ca rezultatul tratamentului antibiotic se va vedea intr-o saptamana.
"Este in continuare intubat si ventilat. Speram dupa tratamentul antibiotic sa apara o oarecare ameliorare, dar tratamentul va da roade in timp. Trebuie sa avem rabdare, nu se intampla nimic de pe o zi pe alta spectaculos. El este tinut pe aparate, analgosedat, special ca acel plaman sa poata sa isi revina sub tratamentul antibiotic. Riscurile sunt in continuare de infectie pulmonara. Este sub mai multe antibiotice. Este nevoie de timp ca sa isi dfaca efectul antibioticul, ati vazut, si la o banala raceala, luam antibiotc 7 zile. Intr-o saptamana pute sa spunem daca apare vreo ameliorare. Ieri, parintii au fost toata ziua. Infectia pulmonara masiva putea pleca de la aspirat, el a inghitit ceva, banuim ca dintr-o apa murdara, din fantana, care are tot felul de microbi. Acei germeni, care raman in plamani, aeia nu ii putem distruge decat sub tratament antibiotic. Va veni si zilele acestea neurologul sa il vada, dar cel mai bine el trebuie sa fie treaz, sa respire spontan ca o evaluare neurologica corecta sa aiba loc", a declarat, joi dimineata, purtatorul de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru.
Copilul a stat, marti, peste 10 ore pe jumatate in apa, intr-o fantana, la peste 16 metri adancime, fiind scos de pompieri cu ajutorul unor tije.
Parchetul de pe langa Judecatoria Rosiorii de Vede a deschis un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa, iar mama si bunica micutului au fost deja audiate.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 32 queries | Mysql time :0.015033 (s)