News Flash:

Masca fabuloasa pentru cresterea parului

16 Septembrie 2017
1058 Vizualizari | 0 Comentarii
masca de par
Iaurtul este bogat in acid lactic, iar laptele gras si ouale contin proteine si grasimi. Cel mai inalt nivel de proteina este, totusi, continut de oua. Datorita acestui aspect, ingredientele folosite pentru aceasta masca sunt utile, mai ales, in cazul parului uscat sau degradat. Ele ajuta cresterea parului, oferindu-i umiditatea necesara, stralucire si aspect ingrijit. Aceasta masca inlatura si excesul de ulei si il lasa moale ca matasea. Stiai ca aceasta masca cu oua, facuta in casa, este bogata in calciu si proteine, care fac parul sa arate uimitor?


Mierea este si ea foarte buna pentru stimularea cresterii parului, pe langa faptul ca e bogata in nutrienti si vitamine: B1, B2, B6, C, E si K. Pe de alta parte, bananele au un efect uimitor asupra varfurilor despicate. Asadar, bananele, berea, mierea si ouale vor avea efecte uimitoare asupra sanatatii parului tau.Berea si mierea ii vor accelera cresterea. Berea contine malt, ferment si hamei, vitamina B, precum si micronutrienti ca magneziul, cuprul, fierul, fosforul, potasiul care intaresc parul.


Ingrediente:


– 1 ou ( galbenusul);


– 1 banana;


– 1 lingura de miere;


– jumatate de cana de bere neagra;


Instructiuni: Amestecati toate ingredientele intr-un recipient incapator pana la omogenizare, apoi masca va fi gata pentru a fi aplicata. Aplicati masca pe par, incepand cu radacina spre varfuri, api acoperiti capul si lasati-o sa actioneze o ora. Dupa scurgerea timpului va puteti spala normal pe cap. Este indicat ca masca sa fie folosita o data pe saptamana! Urmati reteta cel putin o luna de zile intrucat dupa acest timp efectele vor incepe sa apara.

proteina 1 ou banana miere bere neagra
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007178 (s)