News Flash:

Ziua detoxifierii: Incearca un smoothie verde!

14 Septembrie 2017
1117 Vizualizari | 0 Comentarii
Green Smoothie 300x200
Daca sunteti interesati de detoxifiere, puteti incerca o cura de o zi, cu smoothie-uri verzi. Piureurile verzi nu numai ca ajuta la curatarea organismului:  ele impulsioneaza metabolismul si imbunatatesc  starea generala de sanatate.
Ingrediente pentru un smoothie verde
Varza Kale
Varza Kale este o sursa excelenta de fibre, carotenoizi (luteina, zeastantin si betacaroten), vitamina C, B6, B1 B2, E si minerale, precum magneziu, cupru, fier si calciu. Varza Kale va ajuta sa va pastrati tesutul muscular si nervos sanatoase. Contribuie la intensificarea ritmului metabolic.
Spirulina
Spirulina este un tip de alga albastra – verde, bogata in substante nutritive importante: proteine, glucide, fier, vitamine (A, K, complexul B). Aceasta contine, de asemenea, carotenoizi cu puternice proprietati antioxidante.
Chlorella
Chlorella este alga unicelulara bogata in proteine, vitamine ( A, B1, B2, B6, B12, C, E), magneziu, potasiu, fier si calciu. Imbunatateste imunitatea, alcalinitatea si reduce inflamatiile din organism.
Spanac
Spanacul este plin de vitamine si minerale: vitamina K, carotenoizi (luteina), vitamine (C, E, B1, B2, B6), acid folic, magneziu si fier. El ajuta vederii, previne degenerarea celulara si ajuta la regenerarea  sangelui datorita continutului ridicat de fier. Contribuie la restabilirea energiei si vitalitatii.
Matcha
Matcha este ingredientul secret, magic al oricarui smoothie verde. Matcha este o pulbere fina din frunze de ceai verde, cultivate la umbra. Contine 1571 antioxidanti! Matcha aduce in dieta dumneavoastra aminoacizi pretiosi ( L-theanine), care pot creste considerabil nivelul de energie. Adaugat in smoothie, intensifica  metabolismul datorita continutului ridicat de clorofila, aminoacizi, vitamine si fibre.
Avocado
Fructele de avocado sunt o sursa buna de grasimi mononesaturate (acid oleic si linoleic). Acesti acizi pot reduce nivelul de colesterol rau si contribuie la vindecarea  problemelor de piele (eczeme si dermatite). Fructele de avocado dau textura si consistenta smoothie-urilor.
Ceai verde
Citeste si:   Dieta "Clean Cleanse" sau Dieta de detoxifiere Junger- Partea a 2-a: Reactia organismului la dieta. Beneficii pe termen lung
Ceaiul verde contine o cantitate mare de vitamina C, D, K si B2, calciu, fier, zinc si sodiu. Ajuta la detoxifierea organismului, ca urmare a antioxidantilor continuti. Ceaiul verde intensifica  activitatea enzimelor  antioxidante din intestinul subtire, ficat si plamani.
Laptuci
Papadia este utilizata in multe afectiuni ca: diabet, obezitate si probleme ale ficatului. Frunzele de papadie sunt remedii digestive traditionale, datorita taraxacinei si a efectelor sale antiseptice si bactericide. Laptucii contin o mare cantitate de vitamina B6, C, B2, B1 si calciu, cupru, mangan, inulina, colina si fier.
Kiwi
Fructele de kiwi au un gust grozav si sunt grozave si pentru sanatatea tractului respirator. Kiwi contine o cantitate importanta de vitamina C, B, A, fibre, potasiu, magneziu, cupru, fosfor.
Merele
Merele sunt bogate in fibre, pectina, vitamine si fructoza. Acestea joaca un rol important in prevenirea bolilor cardiace, astmului, diabetului zaharat de tip 2 si cancerului. Pectina poate reduce nivelul de colesterol si stimuleaza miscarile peristaltice ale colonului.

Telina 
Telina este o sursa excelenta de vitamina C, B6, B 1 si B2, fibre, calciu si acid folic. Protejeaza sistemul cardiovascular (reduce tensiunea arteriala).
Castravete
Castravetii sunt o sursa buna de vitamine B, care ajuta la cresterea nivelului de energie. Ele sunt 95% apa, astfel incat acestea sunt o sursa uimitoare de hidratare pentru organism.
Puneti in blender orice combinatie a acestor ingrediente verzi! Nu veti regreta, iar corpul va va fi recunoscator!

varza kale spirulina chlorella laptuci kiwi merele telina castravete
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005520 (s)