News Flash:

Lidia Fecioru: Asta e singura zodie care moare cu secretul tau! Nu va spune niciodata ce i-ai povestit

11 August 2018
709 Vizualizari | 0 Comentarii
lidia

Lidia Fecioru a povestit in cadrul emisiunii „Adevaruri Ascunse” care este cea mai de incredere zodie. Cinstea si corectitudinea sunt cele doua calitati care il fac pe nativul acestei zodii un mare prieten.

Oamenii nascuti sub acest semn sunt foarte dedicati si loiali. Sunt plini de surprize si iti vor da tot ce ai nevoie, dar daca ii lasi balta, nu se mai intorc la tine.Semnul vietii, al mortii si al invierii, energia sa cuprinde aceste cicluri de viata si se transforma si se reinventeaza continuu.

Care este zodia in care te poti baza

„Unica zodie care moare cu secretul tau chiar daca nu mai vorbeste cu tine este Scorpionul. El moare cu secretul tau. Ei nu vor spune niciodata ce le-ai povestit nici daca mor” a spus Lidia la Antena 3.

Esenta energiei Scorpionului este magnetica, pasionala, loiala, protectoare, controlata, puternica, carismatica, transformatoare, concentrata, vindecatoare, curajoasa. Pe de o parte, energia Scorpionului negativ poate fi obsesiva, posesiva, geloasa, secreta, razvratita, cruda, calculata.

Nativii in Scorpion sunt in mod surprinzator demni de incredere. Cheia unei relatii de lunga durata cu ei este intelegerea si increderea reciproca. Cu toate acestea, daca au cel mai mic sentiment ca partenerul lor nu este de natura sa-i satisfaca asteptarile emotionale, atunci este dificil ca ei sa ramana.

preluat de pe teo


lidia fecioru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1551 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006197 (s)