News Flash:

6 lucruri pe care trebuie sa le stii daca vrei sa tii o pisica in apartament

28 Iulie 2018
932 Vizualizari | 0 Comentarii
pisu

Cand am vrut sa-mi iau o pisica în apartament îmi imaginam cum viata noastra de familie o sa se îmbogateasca si o sa devina mai frumoasa cu un nou membru mic, pufos si super simpatic. Ei bine, am avut dreptate, dar numai pe jumatate.

Anul trecut, prin octombrie, un mat mic, negru cu alb, cu alunita la botic, m-a cucerit. De atunci, împreuna cu familia mea si cu Pisoi, caci asa i-am pus numele, am pornit într-o aventura la care nu m-am asteptat deloc.

1. Nu m-am asteptat la atata par de pisica peste tot
Dar peste tot! stiam ca pisicile lasa par, dar nici chiar asa. Acum daca vreau s-o mangai sau sa ma joc cu ea, raman cu niste valuri, valuri de fire de par ce plutesc linistite în aer, ca mai tarziu sa le adun, constiinciosa, cu matura. Nu mai zic de haine care se umplu instantaneu de par. Cel mai tare însa m-am speriat cand i-am gasit fiului meu, pe gurita, un fir de par. Groaznic! Îmi venea sa renunt imediat la ea!

De ce e bine sa ai in casa o pisica

2. Nu m-am asteptat sa-mi roada hartia igienica
Ahhhh, asta ma enerveaza la culme la pisica mea! stiam ca pisicilor le place sa roada canapele, sa-si "ascuta" gherutele în tot ce e mai pufos, dar nu ma gandeam niciodata ca hartia mea igienica va cadea victima pisicii mele.
si-au dat viata cateva role bune pana cand mi-am dat seama ca facea asta doar în anumite momente. Pisica mea nu suporta sa ramana închisa în baie, asa ca îsi varsa nervii fix pe hartia igienica. De atunci nimeni nu mai are voie sa închida usa la baie!

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013422 (s)