News Flash:

Ionut Popa si-a ras mustata dupa barajul cu UTA. "Sunt eu, Popa, daca nu ma recunoasteti!" - FOTO

16 Iunie 2017
1004 Vizualizari | 0 Comentarii
popa
ACS Poli a câştigat şi al doilea meci cu UTA în cadrul barajului de promovare, de această dată cu 3-1, la Şiria, astfel că a rămas în Liga 1. Timişorenii au sărbătorit îndeplinirea obiectivului imediat pe gazon, după fluierul final al jocului, au format hora bucuriei, apoi au mers la galeria care i-a însoţit şi încurajat în meciul din oraşul arădean şi în final au petrecut şi la vestiare. Acolo, antrenorul Ionuţ Popa şi-a respectat promisiunea făcută în faţa jucătorilor înaintea barajului şi şi-a ras mustaţa.
I
n culmea fericirii, Ionuţ Popa (64 de ani) s-a prezentat la conferinţa de presă fără mustaţă. "Sunt eu, Popa, dacă nu mă recunoaşteţi", a glumit arădeanul, care apoi a continuat prin a explica gestul său: "Le-am promis jucătorilor. Acum nu mai sunt inamicul Aradului. Ţin la galeria Aradului. Vreau ca Aradul să fie în Liga 1. Azi am ţinut cu Poli, dar întotdeauna ţin cu Real Madrid şi UTA", a declarat Popa, citat de PressAlert.

Tehnicianul timişorenilor care a trecut cu 5-2 la general de UTA a vorbit despre meciul retur, câştigat cu 3-1. "În minutul 1, când au dat ei gol (n.r. - scorul a fost deschis în minutul 5, de Marius Curtuiuş), am spus că dau patru. Eu mă ţin de cuvânt. Eu îi felicit pe arădeni, că au echipă bună. I-aş alege de aici pe Strătilă, Curtuiuş, pe Stahl în primul rând, şi pe Adili, prietenul meu… Pe Adi Petre", a continuat tehnicianul lui ACS Poli.

"Îl felicit pe Meszar (n.r. - părintele proiectului noii UTA), felicit pe cei de aici pentru organizare. Fără niciun pic de ironie, ţin cu UTA. Chiar dacă mă înjură. Eu nu mă supăr pe ei. Lor le place ce fac eu cu ei, dar şi lor le place să strige cuvântul acela cu m… Sper ca după chef să vin la prietenul meu Colin de la pub, dar ţin cu UTA. Dar sunt cu sufletul la Timişoara…", a mai spus Popa, deloc afectat că pe treaga partidă de la Şiria a fost înjurat de fanii utişti. PROSPORT


acs poli
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2081 (s) | 43 queries | Mysql time :0.053546 (s)