News Flash:

Antrenorul Darren Cahill, mesaj superb pentru Simona Halep dupa finala pierduta la Paris

13 Iunie 2017
982 Vizualizari | 0 Comentarii
Darren Cahill
Darren Cahill a tinut sa-i transmita un mesaj Simonei Halep.
Antrenorul tenismenei noastre a dat share pe Twitter unui articol scris de jurnalistul Steve Tignor, de la Tennis Magazine, si a laudat atitudinea elevei sale dupa infrangerea suferita in fata Jelenei Ostapenko, in finala Roland Garros.
"Pentru Simona Halep, dintre toate lucrurile frumoase pe care le-ai atins in ultimele doua luni, de acesta sunt cel mai mandru. Te imbratisez", a scris Cahill pe contul sau de Twitter.
Iata ce-a scris Steve Tignor despre Simona Halep:
"Majoritatea jucatoarelor ar fi fost apasate de risipirea unui avantaj de 6-4, 3-0 in finala Roland Garros si ar fi avut un discurs trist. Dar nu si Simona Halep. Cu ochii uscati si calma, i-a acordat credit adversarei, a multumit familiei - "Sa continuam sa muncim", le-a spus ea increzatoare: "Sa credem" - si a admis ca "Poate n-am fost pregatita sa castig". Mai mult decat orice face cu racheta, calitatea ei cea mai puternica e onestitatea. Mai mult decat orice s-a intamplat anul acesta la Openul Frantei, imi voi aminti echilibrul si cuvintele ei de dupa infrangere" - Steve Tignor.
Cahill anunta ca el si Simona vor continua sa lupte si nu se vor opri pana nu vor castiga un turneu de Grand Slam.
"Va multumesc pentru toate mesajele de sustinere trimise Simonei. Vom continua sa muncim si nu vom renunta. Ziua ei va veni. Ne vedem pe iarba", a mai scris acesta.
4-6, 6-4, 6-3 a fost scorul finalei feminine de la Roland Garros dintre Jelena Ostapenko si Simona Halep.
2,1 milioane de euro a primit Ostapenko pentru triumful din capitala Frantei, in timp ce Halep a fost recompensata cu 1,06 milioane de euro.

darren cahill simonei halep
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005635 (s)