News Flash:

IMPACT VIOLENT pe Autostrada A1, intre Timisoara si Arad.

23 Martie 2014
686 Vizualizari | 0 Comentarii
Un accident violent a avut loc, sâmbătă seara, pe Autostrada A1, între Timişoara şi Arad. Un bărbat a fost rănit, iar circulaţia spre Arad este blocată.

Accidentul s-a produs la câţiva kilometri de urcarea pe autostradă de la Giarmata, pe direcţia de mers spre Arad. Un Citroen C5 care transporta pe platformă un autoturism Isuzu Trooper a intrat în balans, iar maşina de pe platformă a căzut, blocând prima bandă. Şoferul şi pasagerul din dreapta au coborât din maşină pentru a vedea cum pot debloca autostrada. După câteva momente, platforma autoturismului Citroen a fost lovită din plin de un Volkswagen Golf care circula regulamentar.

În urma impactului, autoturismul Isuzu şi Volkswagenul Golf au fost serios avariate, iar pasagerul din Citroen a fost prins între cele două maşini şi a fost rănit. Şi autoturismul Citroen a fost serios şifonat. Ca prin minune, şoferul din Volkswagen a scăpat nevătămat.

Şoferul Citroen-ului spune că el a pornit avariile în momentul în care maşina a ajuns în mijlocul primei benzi şi că alte autoturisme au ocolit obstacolul.

“Eu mergeam către Arad, când a intrat în balans şi ne-am răsucit. Maşina s-a oprit aici, pe prima bandă. Am pus avariile şi am ieşit să vedem dacă reuşim să o întoarcem. Câteva TIR-uri ne-au ocolit, dar cel cu Volkswagen-ul a intrat în remorcă. Băiatul cu care eram a fost lovit. Am pus avariile, nu şi triunghiuri reflectorizante. Dar ne-au văzut TIR-urile care treceau”, a declarat şoferul autoturismului Citroen, cu numere de Irlanda şi volan pe dreapta.

Circulaţia pe autostrada A1 între Timişoara şi Arad, pe sensul de mers spre Arad, este complet blocată de aproape o oră. Coada de maşini este de câţiva kilometri.

Potrivit pompierilor victima a trebuit să fie descarcerată dintre maşinile avariate înainte ca medicii să îi poată acorda primul ajutor.

“Detaşamentul 1 de Pompieri Timişoara a fost sesizat despre producerea unui accident rutier între Timişoara şi Arad, pe autostradă. O victimă a fost extrasă şi s-au asigurat măsurile PSI pentru prevenirea altor pericole”, a declarat plt. Alexandru Cârstea. Tion.ro


tir citroen
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1031 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017548 (s)