News Flash:

Imagini socante in centrul Timisoarei. O femeie a fost calcata in picioare, pentru ca n-a vrut sa isi vanda casa

26 August 2017
1541 Vizualizari | 0 Comentarii
kanal d 2017 0823 1901 47
Imagini soc in centrul Timisoarei! O camera de bord a inregistrat cum o femeie e calcata pur si simplu in picioare de doi indivizi. Ar fi un atac la comanda al mafiei imobiliare. Victima sustine ca e terorizata de luni in sir de cativa membri ai clanului Carpaci ca sa-i ia casa! Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional. Imagini soc in centrul Timisoarei! O camera de bord a inregistrat cum o femeie e calcata pur si simplu in picioare de doi indivizi. Ar fi un atac la comanda al mafiei imobiliare. Victima sustine ca e terorizata de luni in sir de cativa membri ai clanului Carpaci ca sa-i ia casa! Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Imaginile de-o violenta crunta sunt surprinse in plina zi, pe o strada din centrul Timisoarei. O tanara e pusa la pamant,in timp cei doi indivizi, un barbat si o femeie, o lovesc fara mila, in ciuda tipetelor ei si ale martorilor. Iesita de pe patul de spital, Anca Novacovici sustine ca tot nu are liniste:  cei din clanul Carpaci ar fi comandat atacul sangeros si tot ei sunt cei care continua sa o terorizeze, ca sa puna mana pe casa ei! Modul prin care cei din temutul clan reusesc sa stranga zeci de vile de patrimoniu este acelasi, de fiecare data, spun victimele. Chiar vecinul celei batute in strada, martor la intrega scena, e patit la randul sau. De mai bine de un an, cativa indivizi din familia Carpaci il inunda, il ameninta si il terorizeaza in acelasi mod, spune el, ca sa-l forteze sa le vanda apartamentul.

Imediat dupa incidentul din strada, rudele presupusilor atacatori au fost luati la intrebari de politie 

Suprinzator e ca anchetati pentru loviri sunt doi minori, de 12  si de 14 ani, desi in imagini agresorii par mult mai mari. Toti cei care sustin ca sunt victimele abuzurilor clanului Carpaci spun ca acestia sunt mana in mana cu politia.
Sursa: KanalD

Galerie Video




timisoarei victima clanului carpaci batute
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004427 (s)