News Flash:

Presedintele Frantei a avut o intrevedere privata cu premierul Tudose

25 August 2017
976 Vizualizari | 0 Comentarii
tudose si macron
Presedintele FranteiEmmanuel Macron, a ajuns joi dupa amiaza la Vila Lac 1 unde are programat un dejun de lucru cu prim-ministrul roman Mihai Tudose, in contextul vizitei oficiale de o zi pe care o efectueaza la Bucuresti. Presedintele Frantei a fost intampinat de seful Executivului roman pe platoul din fata Vilei Lac 1. Inainte de intrarea la reuniune cei doi inalti oficiali si-au strans mana pentru o fotografie oficiala. La cererea partii franceze, inaintea dejunului de lucru va avea loc un tete-a-tete al celor doi oficiali, au precizat surse guvernamentale. Potrivit unui comunicat al Guvernului, in cadrul dejunului de lucru vor fi abordate aspecte privind cooperarea in sectoarele economic, energetic, cercetare si cultural.


Totodata, premierul Mihai Tudose va prezenta progresele economice ale tarii noastre, masurile luate de Executiv in acest domeniu si oportunitatile de investitii. Un alt subiect de interes este cel privind aderarea Romaniei la Schengen.
De asemenea, intre temele dejunului de lucru se va afla si pregatirea Sezonului cultural Romania - Franta, care se va desfasura in perioada 1 decembrie 2018 - 31 iunie 2019 si care va marca Centenarul Romaniei Moderne.

Galerie Foto

tudose_si_macron-1
frantei emmanuel macron mihai tudose
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005770 (s)