News Flash:

ICCJ amana dezbaterile finale in dosarul Referendumului

30 Martie 2015
1153 Vizualizari | 0 Comentarii
Instanta suprema a amanat luni, pentru 22 aprilie, dezbaterile finale in dosarul "Frauda la Referendum", pentru a fi audiati doi martori si patru inculpati care au spus ca vor sa faca noi declaratii.
Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a reluat discutiile din dosarul Referendumului, dupa ce, la termenul anterior, instanta a anuntat ca in 30 martie vor avea loc dezbaterile finale in acest proces, in care Liviu Dragnea este judecat, alaturi de alte zeci de persoane, pentru fraude care ar fi fost facute la referendumul din 2012 legat de suspendarea presedintelui Traian Basescu.
In timpul sedintei de judecata, instanta a intrebat inculpatii daca vor sa faca declaratii suplimentare, iar patru dintre acestia au aratat ca vor sa completeze declaratiile facute anterior.
Totodata, instanta a constatat necesara audierea a doi martori propusi prin rechizitoriu, astfel ca a decis sa amane dezbaterile finale pentru 22 aprilie. Judecatorii au stabilit si un termen intermediar, in 8 aprilie, cand vor fi audiati cei patru inculpati si cei doi martori.
La iesirea din sala de judecata, ministrul Dezvoltarii, Liviu Dragnea, a spus ca avea pregatite concluziile finale, facute de avocatul sau si a aratat ca nu poate comenta situatia, el neavand pregatire juridica.
In dosarul Referendumului, la termenul din 11 martie au fost audiati ca martori premierul Victor Ponta si ministrul Apararii, Mircea Dusa. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1334 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008113 (s)