News Flash:

Horoscop zilnic, 19 decembrie

19 Decembrie 2016
1124 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic
Berbec
Primele zile ale saptamanii vor fi dedicate muncii si sectorului profesional. Vei avea foarte multe sarcini de teminat, pentru a avea o vacanta linistita.

Taur
Deciziile pe care le-ai luat in weekend iti vor influenta toata saptamana. Fii atent la cum decurge ziua pentru a opri eventualele situatii neplacute. 

Gemeni
Din punct de vedere profesional, stai foarte bine si nu ai nicio problema, dar asta iti va afecta relatia de cuplu. Trebuie sa comunicati pentru a nu avea conflicte. 

Rac
Vei incepe sa cauti oferte pentru vacanta si, de ce nu, pentru luna ianuarie, cand ti-ai planuit un mic concediu alaturi de prieteni sau persoana iubita. 

Leu
Vrei sa te bucuri de linistea de la birou, pentru ca acasa va incepe nebunia pregatirilor dinainte de Craciun. Vei ajunge chiar sa stai peste program. 

Fecioara
Norocul zilei de azi sunt colegii de serviciu care te vor ajuta sa termini toate treburile la timp. Pentru ca vineri nu ai terminat la timp, ai de suferit acum. 

Balanta
Nu vei fi pe aceeasi lungime de unda cu asociatii sau colaboratorii cu care vei avea sedinte azi, astfel incat trebuie sa te relaxezi putin. Lasa problemele familiale acasa. 

Scorpion
Esti foarte hotarat sa rezolvi anumite probleme financiare, sau sa faci rost de mai multi bani si faci tot posibilul sa gasesti solutii in acest sens. 

Sagetator
Spre deosebire de Scorpioni, roadele muncii tale incep sa se vada, iar conturile tale se vor rotunji semnificativ. Ai grija de ei si nu ii cheltui pe toti deodata. 

Capricorn
Vei avea o saptamana activa, plina de evenimente si iesiri din oras de la care nu trebuie sa lipsesti. Va fi un prilej perfect pentru a mai petrece timp cu partenerul. 

Varsator
Nu trebuie sa iti mai faci griji in privinta banilor, pentru ca vor aparea atunci cand te astepti mai putin. Platesti si toate datoriile si iti mai si raman.

Pesti
Continui cu planurile de viitor si vrei sa stii foarte clar ce proiecte vei demara in anul urmator. Ai timp suficient, dar tu consideri ca nu e suficient. 

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005478 (s)