News Flash:

Fostul presedinte al CJ Buzau, Cristinel Bigiu, condamnat la 5 ani si doua luni de inchisoare

17 Decembrie 2016
903 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristinel Bigiu
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău, Cristinel Bîgiu, a fost condamnat, vineri, la cinci ani şi două luni de închisoare în dosarul în care este acuzat că a primit bani de la fostul şef RA-APPS, Georgian Surdu, pentru a-şi trafica influenţa, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Surse judiciare au declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău, Cristinel Bîgiu, a fost condamnat, vineri, la cinci ani şi două luni de închisoare de către magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, în dosarul în care este acuzat că a primit bani de la fostul şef RA-APPS, Georgian Surdu, pentru a îşi trafica influenţa.

Decizia este definitivă.

În octombrie 2015, Cristinel Bîgiu a fost trimis în judecată alături de fostul director al RA-APPS, Gabriel Surdu. Potrivit DNA, fostul director al Regiei Autonome-Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), Gabriel Surdu, a fost trimis în judecată pentru cumpărare de influenţă, iar fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău, Cristinel Bîgiu, pentru trafic de influenţă.

 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006158 (s)