News Flash:

GALERIE FOTO - Ea este CEA MAI SEXY PRIMARITA din Romania! Nu poti sa crezi cum arata imbracata cand nu este la primarie

11 Mai 2017
3063 Vizualizari | 0 Comentarii
irina onescu
Irina Onescu este primar al comunei Petris dupa ce, in anul 2016, a castigat majoritatea voturilor din localitate si a devenit, astfel, cel mai tanar edil din Romania.
La un an de la castigarea alegerilor, Onescu a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj in care sustine ca decizia de a candida i-a schimbat viata, impreuna cu un alt text, publicat in 2016.
Ea nu s-a afiliat unui partid politic, alegand sa intre in cursa pentru scaunul primariei din postura de candidat independent.
„Dragi prieteni, vechi si noi,
Anul acesta ma regasesc intr-o pozitie pe cat de dificila, pe atat de privilegiata. Am sansa sa daruiesc unei comunitati dragi mie speranta unui viitor mai bun. Si chiar imi doresc sa fac asta!
Poate ca multi dintre voi o veti considera nebunie, insa cei care ma cunosc cu adevarat stiu ca imi gasesc bucuria si implinirea ajutandu-i pe cei din jurul meu.
In vreme ce colegii mei, ori prietenii din Bucuresti, si-au croit fiecare drumul profesional in tumultul capitalei, EU am ales sa imi incarc bateriile intr-un colt de Romania numit Petris. Aici am copilarit si in ciuda radacinilor mele, straine de aceste locuri, aici ma simt ACASA! Si tot aici imi doresc sa schimb ceva din inertia cu care tara asta isi scrie destinul. Atat cat pot, scrie poatenustiai.ro.
Nu ma intereseaza politica, insa imi pasa de oameni. Si poate ca nu realizez intru totul la ce ma inham, sau poate ca nu voi atinge toate obiectivele pe care mi le-am propus, dar cel putin pot tine capul sus stiind ca am incercat sa fiu chiar eu schimbarea necesara. Fie chiar si aici, in coltul de Romania numit Petris.
Am alaturi o familie deosebita, prieteni minunati si un suflet deschis.
Ganduri bune pleaca de la mine catre voi, oriunde v-ati afla! Sper ca timpul sa va implineasca toate visurile si sa va traiti viata mereu cu zambetul pe buze!”, scria Irina Onescu in urma cu un an.

Galerie Foto

irina_onescu2
irina onescu i petris onescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004704 (s)