News Flash:

ACCIDENT GRAV in Timisoara!

10 Mai 2017
1212 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21 1

Accident de circulatie, marti dimineata, pe strada Gheorghe Lazar din Timisoara. Patru masini au fost avariate si doi soferi au ajuns la spital dupa ce un conducator auto a schimbat banda de mers fara sa se asigure.

 

Accidentul, spun politistii, s-a produs din cauza unui sofer in varsta de 44 de ani. Acesta circula pe banda a doua, pe strada Gheorghe Lazar, dinspre bulevardul Cetatii spre Calea Circumvalatiunii. Inainte de intersectia celor doua strazi soferul a vrut sa schimbe banda, dar nu s-a asigurat. A lovit un autoturism BMW, al carui conducator auto circula regulamentar pe aceeasi directie de mers.

 

Impactul a fost puternic, iar BMW-ul a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a lovit un autoturism Skoda si o Dacie. In urma accidentului, ambii soferi, din Skoda si Dacie, au fost raniti si au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale.

 

Politistii de la Rutiera s-au deplasat de urgenta la fata locului si au inceput cercetarile intr-un dosar penal deschis pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004714 (s)