News Flash:

Gainusa isi actaca fostii colegi de la "Cronicuta"

7 Noiembrie 2016
1416 Vizualizari | 0 Comentarii
mihai gainusa
La implinirea varstei de 46 de ani, Gainusa ii trece in revista pe toti cei care i-au pus bete in roate. Printre cei analizati se numara Florin Calinescu, dar si Cristian Burci, patronul Prima TV. Desi cu Serban Huidu are o relatie cu totul speciala, fostul sau coleg fiind si nasul sau de cununie, Gainusa il terfeleste de nu-ti vine sa crezi

Mihai Gainusa implineste astazi 46 de ani, iar fostul carcotas s-a gandit sa faca si un mic bilant pe blogul sau. Punand una peste alta, el spune ca este mandru de ceea ce a realizat si ii nominalizeaza pe toti cei care l-au sprijinit. Proaspata vedeta a televiziunii publice nu pare descurajat de audienta mica pe care o face si spune ca telespectatorii sai sunt „de calitate”. 

„Nu m-a angajat nimeni pe pile niciodata. Poate ca nu mai am publicul numeros dinainte. Dar, hei! Acum am un public valoros si inteligent pe care-l respect mult. Va multumesc ca ma apreciati. Fac tot ce pot, credeti-ma, ca sa nu va dezamagesc”.

In stilul sau caracteristic si cu multa aciditate, umoristul nascut in zodia Scorpionului nu uita sa le dea peste nas celor care i-au pus bete in roate. „Am muncit pentru tot ce am. Nu mai datorez nimic, nimanui. Am ajuns sa lucrez in divertisment datorita unui text pe care l-am scris si l-am trimis la radio. Nu m-a bagat undeva nimeni, nicaieri, niciodata”, spune Gainusa in mesajul sau.

De-a lungul carierei sale de 20 de ani in televiziune, umoristul a colaborat cu Florin Calinescu, Serban Huidu, sau Cristian Burci. Nu l-a uitat pe niciunul si are cateva cuvinte despre fiecare: „Am lucrat in televiziune din 1997, la Chestiunea Zilei. Multumesc Calinescu. Nu-ti multumesc pentru ca mi-ai zis de fata cu toti sclavii tai ca n-am fata de ecran”.

Despre plecarea sa de la „Cronica carcotasilor”, dar si de la Prima TV, Gainusa a vorbit cel mai mult. Anul trecut, dupa mai multe discutii cu Serban Huidu, Gainusa parea dorinic sa se intoarca la Cronica Carcotasilor. Ceva insa l-a facut sa se razgandeasca pe ultima suta de metri, cand promo-urile erau deja facute si sa spuna acum despre fostul sau prieten si nas ca este „o nulitate”. In plan personal, Serban Huidu si Mihai Gainusa au o relatie cu totul speciala. Pentru Mihai Gainusa, Serban Huidu nu este doar fostul sau coleg de la „Cronica Carcotasilor”, ci si nasul sau de cununie. In marturisirea sa de astazi, Gainusa il acuza pe parintele „Cronicutei” ca si-a insusit integral meritele emisiunii, dar si pe Cristian Burci, patronul Prima TV, ca „si-a batut joc de munca sa”. „Multumesc Serban ca ai crezut in valoarea mea. Nu-ti multumesc pentru ca ai distrus ceea ce am construit impreuna. Si ti-ai asumat integral meritele. Nu ma deranjeaza toate mesajele tale, deoarece nu ma mai intereseaza trecutul.

Am facut radio si televiziune si inainte de Cronica, fac si dupa. N-o sa fac niciodata compromisul de a scrie vulgaritati, numai ca sa castig un public pe care n-o sa-l respect.

Nu-mi pasa de cei care sunt si vor fi intotdeauna niste sfatuitori din linia doi, care dau in cel atacat si singurul lor talent e sa-i pupe in fund pe cei care le dau bani si-un loc de munca caldut. Sunteti niste nulitati si asa o sa ramaneti. Punct.

Multumesc Burci ca ai crezut candva in mine. Nu-ti multumesc ca ti-ai batut joc de munca mea si ai preferat sa-i asculti pe yesmenii din jur. Sa stii ca niciodata n-o sa ma dau bine pe langa un patron, ca sa supravietuiesc cu resturi aruncate”, apune fostul carcotas.

mihai gainusa blogul vedeta florin calinescu cristian burci
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005838 (s)