News Flash:

Iulia Albu o face praf pe Brighitte Nastase

4 Noiembrie 2016
1177 Vizualizari | 0 Comentarii
briggita
Iulia Albu a facut un comentariu rautacios referitor la tinuta pe care a purtat-o Brigitte Nastase la un eveniment monden. Rochia purtata de sotia lui Ilie Nastase a fost considerata frumoasa, dar prea mica, in plus, era mult prea transparenta, lasand sa i se vada sutienul si lenjeria intima nude.

“Este foarte important ca atunci cand iti alegi o tinuta, in primul rand, trebuie sa iti vina. Detaliile sunt cele care distrug de cele mai multe ori o tinuta asa cum este si in cazul de fata: sutienul este mult prea mic si atunci cand se ridica, lasa la vedere un san,  de altfel frumos. In plus, chilotul fals nude pe care Brigite il poarta este deranjant de vizibil. Sandalele aurii nici nu mai conteaza in acest context, in care, cu siguranta,  doamna Nastase s-ar fi putut lipsi si de colier. E prea mult”, a spus fashion editorul.


Cuvintele Iuliei nu i-au cazut bine brunetei, care a decis sa posteze un comentariu pe adresa de socializare, in care a incercat sa isi explice alegerea tinutei din acea seara.


“Imi pare rau ca am dezamagit-o de aceasta data pe Iulia, dar rochia este Ermanno Scervino si acela nu e sutien, este parte din rochie, colierul este al rochiei, deci nu se poate fara, iar eu nu as opta niciodata sa port o rochie transparenta fara chiloti! Sandalele sunt parte din rochie (au fost create pt ea, sunt nude cu pietre, nu aurii.... Tinuta mi-a fost recomandata de Toni Scervino, prieten cu sotul meu, si al carui nas este Panata (partenerul lui Ilie la tenis), la ultima vizita in Italia...design- asistentul lor spunea ca mi se potriveste perfect”, a scris Brigitte pe facebook.


Iulia insa nu a vrut sa lase lucrurile asa, si a luat punctual toate comentariile sotiei lui Ilie Nastase. Prima data s-a referit la brand, pe care nu l-a pomenit intentionat in analiza ei initiala, apoi la modul in care Brigitte a fost consiliata.


,,Nu ma indoiesc de faptul ca Brigitte spune adevarul si chiar a fost consiliata in acest fel, asa cum nu ma indoiesc nici de faptul ca Brigitte are cel putin o oglinda in casa pe care o foloseste inainte de iesi pe usa”, a spus Iulia Albu.


Fashion editorul devine insa virulent in momentul in care intra in detaliile tinutei purtate de doamna Nastase.


“Cupele de la sutien atasate rochiei sunt vizibile pentru public ca sutien si trebuie explicate ca atate. O rochie mica este o rochie mica si atat, iar un chilot nepotrivit poate distruge o intreaga tinuta cum este si in cazul de fata.


Problema nu este ca Brigitte este prea grasa pentru aceasta rochie, ci doar ca rochia este prea mica, generand si ridicarea sutienului (cupelor) pe san. De aceea, ii recomand sa apeleze la ajutorul unui stilist, intrucat este evident ca are nevoie de unul.


P.S. Brigitte are si acum pe facebook fotografia cand a luat trofeul WOW, semn ca urmareste cu interes rubrica noastra. Kiss, kiss, kiss.. domnita de Alba”, a conchis Iulia.

iulia albu brigitte nastase tinuta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007267 (s)