News Flash:

Dragnea ii cere lui Tudorel Toader sa trimita la Parlament pachetul cu legile Justitiei

24 Martie 2017
906 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea1
Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este cel care, in opinia sa, trebuie sa avanseze propuneri pentru toate legile care vor constitui pachetul de legi ale Justitiei, pe care sa le transmita, ulterior, Parlamentului pentru o dezbatere transparenta.
„Ministrul Justitiei, din punctul meu de vedere, trebuie sa vina cu propuneri pentru tot pachetul de legi din acest domeniu. Nu trebuie lasata, in opinia mea, nicio tema care a fost dezbatuta intens in ultimul an cel putin fara sa existe un punct de vedere si propuneri de la ministerul Justitiei. Si sa ajunga in Parlament si, in cadrul unei dezbateri serioase, transparente si asezate cu structurile asociative ale magistratilor, cu alti oameni care se pricep, cu specialisti de la Consiliul Europei, de la Comisia de la Venetia si altii care vor sa se implice, sa finalizam aceste discutii. Dar cred ca de acolo trebuie sa plece - de la Ministerul Justitiei. Sper”, a spus Dragnea la Romania Tv.
Liderul PSD a aratat ca este important ca acest pachet de legi ale Justitiei sa fie transmis in Parlament de la ministerul Justitiei.
„Daca nu va veni (pachetul de legi, n.r.) de la ministerul Justitiei, va izvori din Parlament. Dar eu cred ca va veni de acolo. (...) Asa cred ca e traseul corect, pentru ca acolo totusi e sediul unde sunt foarte multi specialisti si este institutia care poate colabora si genera discutii preliminare pana sa ajunga acest pachet in Parlament. (...) Parlamentul este locul unde se fac legile bune si se indreapta legile proaste. Si nu renunt la asta”, a adaugat Dragnea. Mediafax.ro

tudorel toader
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005073 (s)