News Flash:

Premierul Grindeanu a transmis condoleante poporului britanic

24 Martie 2017
911 Vizualizari | 0 Comentarii
Sorin Grindeanu1
Premierul Sorin Grindeanu a transmis o scrisoare premierului Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, Theresa May, in care isi exprima solidaritatea fata de poporul britanic si transmite condoleante familiilor victimelor atacului de la Londra.


Guvernul roman condamna ferm orice astfel de act si se alatura eforturilor internationale de combatere a terorismului, se arata intr-un comunicat al Executivului.


"Acest act de lasitate ne arata, inca o data, ca trebuie sa fim uniti in apararea valorilor si principiilor noastre. Romania isi exprima solidaritatea cu Marea Britanie in lupta contra oricaror forme de terorism", afirma premierul Sorin Grindeanu.
Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, astazi dimineata, ca una dintre cele doua persoane de cetatenie romana ranite in urma atacului de miercuri dupa-amiaza de la Londra se afla in continuare internata in stare grava, iar cealalta, care a fost ranita usor in urma incidentului, a fost externata.


La randul sau, ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, a declarat joi, ca romanca ranita in atentatul de la Londra a suferit o 'interventie chirurgicala complicata', iar starea acesteia continua sa fie critica.


Ieri, un barbat a intrat cu autoturismul in pietonii de pe podul Westminster din Londra, iar dupa aceea a reusit sa injunghie un politist si a incercat sa intre in cladirea Parlamentului, inainte de a fi impuscat mortal de fortele de securitate. Politistul injunghiat a decedat in urma ranilor suferite, la fel si doi dintre pietonii loviti de masina atacatorului.

theresa may sorin grindeanu dan mihalache
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004917 (s)