News Flash:

Dinamo nu a avut nicio sansa la Bilbao si paraseste cupele europene

4 August 2017
969 Vizualizari | 0 Comentarii
Atletic Dinamo
Athletic Bilbao a invins-o clar pe Dinamo, scor 3-0, intr-un meci controlat de basci de la un cap la celalalt si in care evolutia dinamovistilor a certificat faptul ca ros-albii nu au inca fata de grupele unei competitii europene. 


Dinamovistii au intrat in teren cu atitudinea potrivita si au incercat sa stea cat mai mult timp in jumatatea adversa.


Imediat dupa golul anulat corect al lui Aduriz, Dinamo a creat o faza periculoasa, capul lui Rivaldinho din cativa metri fiind blocat de Herrerin


Totusi, Contra a fost tradat din nou de defensiva, primind gol in urma unei faze fixe, exact amanuntul pe care antrenorul lui Dinamo a incercat sa-l repete cat mai mult la antrenamentele din aceasta saptamana: Raul Garcia a deschis scorul in minutul 24, profitand de o faza in care apararea lui "cainilor" a fost visatoare si l-a lasat de Marcos sa-si pregateasca minutios sutul din care a rezultat golul gazdelor.
La doar cinci minute, Raul Garcia a reusit "dubla". Romera a anticipat gresit o centrare, a sarit pe sub minge, iar mijlocasul bascilor a inscris cu un sut superb.


Apele s-au mai lnistit pana la pauza, dar dinamovistii nu au avut puterea sa forteze si sa se apropie periculos de poarta adversa.


Athletic nu a mai fortat nici in repriza secunda, putinele actiuni ale bascilor fiind blocate de o defensiva dinamovista mult mai alerta.


Dinamovistii s-au apropiat in cateva randuri de poartea adversa, sutul lui Paul Anton din minutul 77, blocat de Herrerin, fiind cea mai mare ocazie a "cainilor"


Mahlangu a avut o ocazie buna in minutul 82, dar sutul sau de la marginea careului s-a dus putin pe langa.


Veteranul Aduriz (36 de ani) a marcat golul trei al bascilor, in minutul 86, ca urmare a unui contraatac devastator orchestrat de echipa lui Jose Angel Ziganda


La prima aparitie europeana dupa o pauza de cinci ani, Dinamo paraseste competitia, surclasata de o echipa net superioara, mult mai bine organizata si care, la ora actuala, pare la ani lumina de cluburile romanesti.

athletic bilbao dinamo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006590 (s)