News Flash:

Astra Giurgiu paraseste Europa League

4 August 2017
1261 Vizualizari | 0 Comentarii
atrsa
Dupa remiza fara goluri din tur, Astra  a pierdut mansa retur a meciului cu Oleksandria, scor 0-1, parasind astfel preliminariile Europa League. Unicul gol al meciului a venit chiar inainte de pauza, prin Zaporojan, din penalty. 


Ucrainenii au inceput mai bine meciul, dominand destul de clar primele 15 minute si instalandu-se in jumatatea Astrei, fara a avea insa vreo ocazie clara de gol.


Meciul s-a mai echilibrat in urmatoarele 25 de minute, echipa giurgiuveana a incercat sa preia initiativa, insa fazele concludente de poarta au lipsit cu desavarsire.


Oleksandria a deschis scorul in minutul 40. Polczak a comis un fault inutil, iar arbitrul a dictat penalty. Moldoveanul Zaporojan a transformat cu siguranta, iar echipa ucraineana a intrat in avantaj la pauza.


Fortata de scor, Astra s-a vazut nevoita sa iasa la joc in repriza secunda. Chiar si asa, ocaziile au intarziat sa apara.


Prima situatie clara de gol a venit in minutul 73. Sutul lui Alex Ionita II a fost respins in corner de portarul Oleksandriei.


Dandea a avut sansa egalarii pentru Astra in minutul 75, insa sutul sau bun de la marginea carelui a fost respins miraculos de goalkeeper-ul Pankiv.


Din pacate, scorul a ramas neschimbat pana la final, iar Astra a parasit competitia in care ajunsese pana in saisprezecimi in editia trecuta.

remiza astra oleksandria europa league
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005922 (s)