News Flash:

Dieta sanatoasa: slabeste repede cu suc de patrunjel

26 Aprilie 2016
1694 Vizualizari | 0 Comentarii
suc de urzica
Banalul patrunjel are nenumarate beneficii pentru sanatatea si silueta ta. Te poate ajuta sa slabesti 4 kilograme in 7 zile! Patrunjelul are o multime devitamine si minerale esentiale pentru organism - A, B, C, K, fier, potasiu -, si are un rol esential in eliminarea kilogramelor in plus

Dieta bazata pe patrunjel este foarte sanatoasa si nu expune organismul niciunui pericol, asa cum fac multe diete rapide si drastice. Patrunjelul are efect detoxifiant (este diuretic si elimina toxinele), reduce pofta de mancare si combate senzatia de foame, combate retentia apei in organism, combate efectul de balonare si mentine echilibrul zaharului in sange ajutand la combaterea fluctuatiilor de greutate, noteaza ele.ro.

Cum prepari sucul de patrunjel 

Prepara un shake miraculos pentru slabit, din patrunjel, castravete sau telina si ghimbir sau lamaie, care au proprietati antiinflamatoare.
Ingrediente:

- 2 cesti de patrunjel tocat marunt

- 3 linguri de suc de lamaie

- 1 mar tocat marunt

- 1 tulpina de telina

- 2 cesti de castraveti tocati marunt

- 1/4 lingura de pudra de ghimbir

- 2 cesti de apa plata
Pune toate ingredientele intr-un blender si mixeaza-le pana obtii un shake. Din aceste cantitati vei obtine suc cat pentru doua portii. Sucul obtinut se consuma pe parcursul unei zile. Pentru a te asigura ca dieta are rezultate, nu este suficient doar sa bei sucul si sa adaugi putin mai mult patrunjel preparatelor pe care le consumi. Este nevoie si de un regim alimentar sanatos, bazat pe alimente hranitoare si hipocalorice, dar si de activitate fizica, care sa tonifice organismul dupa slabire si sa iti redea silueta armonioasa la care visezi.

patrunjel beneficii silueta vitamine minerale organism ingrediente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007071 (s)