News Flash:

DEZASTRU in Timisoara. Vantul a facut prapad in oras

1 Februarie 2015
1285 Vizualizari | 0 Comentarii
Vantul puternic a cauzat distrugeri in judetul Timis. Mai multi copaci au cazut pe strazi si drumuri sau pe firele de curent si chiar pe un autoturism, iar in centrul Timisoarei, o bucata grea de metal, parte a sistemului de climatizare a unui magazin din zona s-a prabusit pe carosabil.
Un cititor fidel www.tion.ro a trimis imagini surprinse in noaptea de vineri spre sambata, chiar in centrul Timisoarei, acolo unde o bucata grea de metal, parte a sistemului de climatizare a magazinului Bega a fost luata de vant si s-a prabusit intre masini. Doar norocul a facut ca exact in acel loc sa nu fie parcata nicio masina, iar prin zona extrem de aglomerata in timpul zilei, la acea ora sa nu treaca nicio persoana.
Circulatia autovehiculelor a fost insa blocata pe strada Proclamatia de la Timisoara, acolo unde s-a petrecut acest incident, soferii fiind nevoiti sa ocoleasca bucata de metal pe liniile de tramvai.
Tot din cauza vantului puternic, in seara zilei de vineri si in noaptea ce a urmat, mai multi pomi au cazut pe firele de curent sau pe cele de telefonie. Inclusiv un autoturism parcat pe strada Teiului a fost avariat, dupa ce un pom s-a prabusit peste acesta. La fata locului au fost chemati si pompierii, care au indepartat resturile.
Va reamintim ca judetul Timis s-a aflat sub cod portocaliu de vant, vineri seara.

vantul puternic judetul timis centrul timisoarei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007466 (s)