News Flash:

ATENTIE! Cod galben de ploi si vant in Banat si alte regiuni ale tarii

30 Ianuarie 2015
1454 Vizualizari | 0 Comentarii
Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cod galben de ploi, intensificari ale vantului si ninsori la munte, valabila pentru mai multe judete din vestul tarii, in perioada 30 ianuarie, ora 17 - 31 ianuarie 2015, ora 10.
Potrivit atentionarii, in intervalul mentionat, precipitatiile vor cuprinde cea mai mare parte a tarii, iar in regiunile vestice si nord-vestice, cantitatile de apa vor fi in jur de 15 l/mp si izolat, in Carpatii Occidentali, Carpatii Meridionali si in Subcarpatii Getici peste 35...40 l/mp. Vor fi ploi, iar in zonele de munte, treptat vor predomina ninsorile si se va depune strat consistent de zapada. Precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare se vor semnala, in dimineata zilei de 31 ianuarie, local si in nord-vestul si centrul teritoriului.
 Vantul va prezenta intensificari in toata tara, cu viteze mai mari in Banat, Crisana, sudul Transilvaniei si in Dobrogea, unde la rafala se vor depasi 70 km/h. La munte, vantul va sufla tare, cu peste 90 de km/h, temporar viscolind zapada.
In regiunile vestice, pe litoral, precum si in zonele de munte vantul se va intensifica treptat din prima parte a zilei de vineri 30 ianuarie. 

potrivit atentionarii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004722 (s)