News Flash:

Deputatul Cristian Rizea poate fi retinut si arestat

7 Martie 2016
361 Vizualizari | 0 Comentarii
cristian rizea
Deputatii din Comisia juridica au avizat pozitiv luni cererea DNA privind retinerea si arestarea social-democratului Cristian Rizea.


Rezultatul a fost anuntat de Ciprian Nica, vicepresedinte al Comisiei juridice.


Potrivit acestuia, in cazul arestarii 11 deputati au votat ''pentru'', 3 ''impotriva'', iar 5 s-au abtinut.


Ciprian Nica a confirmat oficial si rezultatele votului in cazul cererii de retinere - 13 deputati au votat ''pentru'', 3 ''impotriva'', iar alti 3 s-au abtinut.


Deputatul Cristian Rizea a declarat luni, inaintea votului asupra cererii DNA din Comisia juridica a Camerei Deputatilor, ca regreta ca nu a renuntat cand trebuia la candidatura sa la primaria sectorului 5 al Capitalei.


'Acest dosar are o singura proba. In aceasta speta a mai existat un dosar acum 5 ani, cand l-am castigat in fata ANI, cu acelasi obiect, cu aceeasi suma de bani, iar acel martor care atunci a declarat cu mana pe Biblie intr-un fel, acum are o declaratie total schimbata. In acesti 5 ani de zile a comis ilegalitati, a ajuns in inchisoare si si-a negociat libertatea lui cu pretul libertatii noastre'', a declarat deputatul Cristian Rizea.


El a spus ca motivul pentru care a ajuns in aceasta situatie este dorinta de a candida la primaria sectorului 5 al Capitalei. ''Trebuia sa renunt mai demult. Nu am ascultat pe cine trebuia'', a conchis social-democratul. Rizea a mai spus ca este pregatit pentru orice varianta.


''Este un examen pentru mine. Asta e viata. La momentul oportun o sa spun mai multe'', a adaugat el.


Raportul Comisiei juridice va fi inaintat conducerii Camerei Deputatilor, care va convoca plenul pentru decizia finala.


Saptamana trecuta, Cristian Rizea a venit la comisia juridica pentru a-si studia dosarul, impreuna cu avocatul sau. El a sustinut ca este nevinovat si ca s-au facut presiuni asupra sa pentru a se retrage din cursa electorala. De altfel, social-democratul a anuntat ca nu va mai candida la Primaria Sectorului 5.

deputatii comisia juridica cristian rizea ciprian nica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1070 (s) | 35 queries | Mysql time :0.034119 (s)