News Flash:

PENIBIL! Toti candidatii la sefia caselor de sanatate AU PICAT la concurs

4 Martie 2016
1177 Vizualizari | 0 Comentarii
medic
Niciunul dintre candidatii inscris pentru ocuparea a 41 de posturi de sefi ai caselor judetene de sanatate si OPSNAJ nu a trecut concursul organizat de CNAS, informeaza Gandul.

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a organizat pe 2 martie concurs pentru ocuparea functiilor de presedinte-director general ai caselor de sanatate judetene. Functii  erau ocupate interimar dupa decizia 30 octombrie anul trecut, cand ca urmare actualizarii indicatorilor de performanta, contractele de management ale sefilor institutiilor au incetat, informeaza gandul.info.
Dupa depunerea dosarelor de concurs, pentru proba scrisa s-au calificat 47 de candidati. Acestia au sustinut un examen scris pe data de 2 martie, constand in verificarea cunostintelor de legislatie in domeniu. Niciunul dintre candidati insa nu a obtinut insa punctajul minim de 70 de puncte care era necesar pentru a trece in etapa finala, respectiv a sustinerii planului de management pentru institutiile pe care voiau sa le conduca.
Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea, a declarat pentru gandul ca in aceste conditii concursul pentru ocuparea posturilor din teritoriu se va relua „destul de repede”. Pana atunci unii dintre actualii interimari „pot sa ramana pe functie, altii nu”, a precizat el.
In urma actualizarii indicatorilor de performanta, contractele de management ale presedintilor-directori generali ai caselor judetene de asigurari de sanatate au incetat in data de 30 septembrie 2015.

opsnaj gandul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005856 (s)