News Flash:

Cum iti cureti corect tenul

25 Iulie 2018
818 Vizualizari | 0 Comentarii
ten femeie

Femeile isi doresc sa aiba pielea sanatoasa, frumoasa si curata. Niciuna nu vrea sa o vada afectata de imperfectiuni sau de semnele de imbatranire. Dar, pentru a mentine tegumentul fara nici o imperfectiune, este important sa avem grija de el in fiecare zi.

Iata de ce trebuie sa tii cont cand iti cureti tenul:

Foloseste demachiantul

Folosirea unui demachiant pentru indepartarea machiajul de pe fata este cel mai bun mod de a pastra pielea curata si sanatoasa. Pune demachiant pe o discheta si incepe prin a indeparta machiajul ochilor, apoi restul. Îndeparteaza-l bland, deoarece pielea din jurul ochilor este mult mai sensibila si predispusa la deteriorari. Este nevoie de o curatare dubla: demachiere si spalare cu apa calda. Doar spalarea fetei nu este suficienta.

Alege produsele potrivite tipului de ten avut

Este recomandat sa folosesti produsele destinate ingrijirii pielii in functie de tipul de ten pe care-l ai. Daca folosesti unul nepotrivit, exista riscul sa te confrunti cu neplaceri dermatologice si sa nu stii ce le cauzeaza.  

Exfolierea este cheia unei pieli catifelate si curate

Daca vrei sa ai pielea catifelata, trebuie s-o exfoliezi. Atunci cand sunt aplicate masti exfoliante regulat, pielea devine mai curata, sanatoasa si stralucitoare iar celelalte produse de ingrijire vor actiona mai bine. Prin exfoliere sunt indepartate celulele moarte ale pielii si murdariile, ele fiind cele care duc la dezvoltarea acneei si a cosurilor. 

Tonerul facial pentru tenul gras si uscat.

Tonerele nu sunt pentru toata lumea. Ele sunt destinate persoanelor cu tenul gras, deoarece astfel este eliminat excesul de sebum. Aplica toner pe o discheta demachianta si sterge usor pielea. Acorda atentie zonei din jurul nasului. Tonerul poate fi folosit pentru a stimula hidratarea cand pielea este foarte uscata. Alege unul care nu contine alcool, pentru ca va usca si mai tare tegumentul.

Nu adormi fara sa te speli pe fata

Acest aspect este extrem de important. Dupa o zi lunga, pielea este obosita si are machiaj pe ea. Ultimul lucru pe care vrei sa-l faci este sa-l mai lasi acolo pentru inca 8 ore? Nu este o idee buna. Mai bine te  demachezi – nu dureaza mai mult de 5 minute - si pielea va respira pe timpul noptii. Astfel, pielea isi va pastra frumusetea. 

sursa: clickpentrufemei.ro


tonerele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005307 (s)