News Flash:

Chiar ne ajuta apa minerala in zilele calduroase?

24 Iulie 2018
782 Vizualizari | 0 Comentarii
apa

Apa minerala este bautura racoritoare preferata de multe persoane si o buna alternativa la bauturile zaharoase. Cu toate acestea, au fost ridicate semne de intrebare cu privire la beneficiile pentru sanatate aduse de consumul de apa minerala.

Apa carbogazoasa este placerea vinovata a persoanelor cu un stil de viata sanatos si încercarea de a adera la o viata sanatoasa a persoanelor care nu duc cel mai sanatos stil de viata.

În realitate, apa carbogazoasa nu este cea mai înteleapta alegere, dupa cum noteaza indy100.

Acidul pe care îl simtim vine din adaugarea de dioxid de carbon tinut sub presiune, fapt ce rezulta în apa cu un continut slab de acid carbonic.

Adam Thorne, un dentist din Londra de pe Harley Street, a afirmat ca efectele secundare ale apei carbogazoase sunt destul de alarmante. "Cei mai multi oameni habar n-au ca apa carbogazoasa este extrem de acida, are pH3, raportat la nivelul de aciditate.

Ce patesti daca bei numai apa timp de o luna

Bulele erodeaza smaltul dintilor, iar în timp apa carbogazoasa poate duce la dureri dentare si îngalbenire.", a spus Adam Thorne.

"stim ca bauturile acidulate consumate în mod frecvent pot cauza eroziunea smaltului dintilor. Aditivii de aroma prezenti în multe ape carbogazoase le fac sa fie acide, iar aceste arome trebuie sa fie percepute ca avand potential eroziv.

Aroma, si nu carbonatarea, este cea care scade pH-ul (creste aciditatea) la un nivel cu potential eroziv pentru smaltul dentar.

Studiile de laborator au aratat ca apa fara arome, carbogazoasa sau nu, are un potential eroziv foarte scazut si nu reprezinta un risc pentru smaltul dentar.", a spus un purtator de cuvant al Asociatiei Dentare Americane, Edmond R. Hewelett.

În plus, Edmond R. Hewelett ne sfatuieste sa avem moderatie cand consumam apa aromata, iar, în ceea ce priveste apa carbogazoasa, Hewlet recunoaste ca nu au fost facute suficiente studii referitoare la efectele ei adverse.


bulele erodeaza apa carbogazoasa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005267 (s)