News Flash:

Cum comenteaza Traian Basescu venirea lui Trump la Casa Aba

9 Noiembrie 2016
1276 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu la timis
Fostul presedinte Traian Basescu a comentat rezultatele de la alegerile prezidentiale din SUA. Fostul sef de stat sustine ca semnalul americanilor, care au dat votul lor republicanului Donald Trump, este acela "de respingere a politicii globalizarii generata de sisteme".


Este un rezultat in care nu am crezut aproape niciunii dintre noi. S-a intamplat si semnalul este extrem de puternic. Semnalul este cam acelasi pe care l-au dat britanicii. Avem un SUA exit, o respingere de catre poporul britanic si american a politicii globalizarii generata de sisteme. UE tre sa inteleaga acest lucru, pentru ca daca reforma sistemului Uniunii Europene nu va fi facuta rapid de politicieni, o vor face popoarele cu ocazia alegerilor si vor planta lideri populisti in toate statele importante in UE", a declarat Traian Basescu, la Romania TV.

Fostul presedinte considera ca Donald Trump, care a obtinut sustinerea celor mai multi electori, devansandu-si rivala, pe Hillary Clinton, este un "om cu convingeri puternice, care nu sufla in ciorba" nimanui. 


"Trump nu imi pare tipul de om pe care sa il intoarca cineva. Declaratiile din campanie arata ca este un om cu convingeri puternice. Nu il vad sufrandu+i in ciorba vreunui general sau vreunui om al establishment-ului. Trump va trece printr-un proces de instruire cu privire la politicile SUA. Se va adapta si el", a mai spus Basescu.


Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a obtinut pana in prezent victorii in 27 de state americane si a obtinut sustinerea a 267 de electori, devansandu-si rivala, pe Hillary Clinton, care a castigat in 19 state si a obtinut sustinerea a 215 electori, potrivit proiectiilor CNN. Donald Trump mai are nevoie de unul singur elector pentru a deveni noul presedinte al Statelor Unite.

traian basescu sua donald trump
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006072 (s)