News Flash:

Procurorii militari studiaza la sediul Senatului documente referitoare la Dosarul Revolutiei

7 Noiembrie 2016
1020 Vizualizari | 0 Comentarii
revolutia la timis
Procurorii militari au inceput sa studieze, la sediul Senatului, documentele existente in dosarul Comisiei de ancheta parlamentara privind Revolutia, in mare parte clasificate, iar in cazul in care gasesc acte considerate ca fiind probe utile cauzei, va fi solicitata desecretizatea acestora.
"Saptamana trecuta procurorul-sef si cu unul dintre adjuncti au venit la Parlament, au solicitat sa vada documentatia pe care o solicita si locul unde pot sa o studieze. Au discutat cu secretarul general al Senatului si cred ca au si inceput studiul pe dosarul Revolutiei. Nu pot sa dau amanunte. Am pus la dispozitia Parchetului toata documentatia, care este extrem de mare, cu privire la dosarul Revolutiei. Cred ca sunt vreo sase sau opt metri liniari sau patrati de dosare. Este foarte multa documentatie. Multa are un regim special, de documente cu caracter secret si atunci nu le-am putut preda asa cum s-a solicitat initial", a declarat luni vicepresedintele Senatului, Ioan Chelaru.
El a mai precizat ca Parchetul Militar a decis sa vina la sediul Senatului cu procurorii care fac urmarirea penala, sa studieze si in situatiile in care este nevoie sa solicite procedura de desecretizare. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006439 (s)