News Flash:

Piedone, trimis in JUDECATA

7 Noiembrie 2016
1090 Vizualizari | 0 Comentarii
piedone 1
Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost trimis in judecata pentru trei infractiuni de conflict de interese. 

Procurorii Parchetului General sustin ca, in calitate de primar al Sectorului 4 Bucuresti, Cristian Popescu Piedone a semnat, in perioada 2013 - 2014, acorduri si autorizatii de functionare pentru SC G.T.E. SRL, avand ca obiect principal de activitate restaurante, societate la care numitii P.V. si P.A.M., copiii acestuia, rude de gradul I, detin calitatea de asociat si functia de administrator, si in urma obtinerii carora unitatea a inceput/ si-a desfasurat activitatea comerciala.

Totodata, procurorii afirma ca, in perioada 2013- 2015, fostul primar a semnat pentru SC S.T.K. SRL, avand ca obiect principal de activitate alte activitati recreative si distractive, doua acorduri de functionare pentru punctul de lucru din Parcul Lumea Copiilor, zona karturi, sector 4 Bucuresti, societate la care numitul P.V. (fiul acestuia) detine calitatea de asociat unic si functia de administrator, si in urma carora unitatea a inceput/ si-a desfasurat activitatea comerciala.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005445 (s)