News Flash:

Crima ODIOASA! Un tanar de 22 de ani a fost ucis in campusul studentesc

9 Noiembrie 2016
1355 Vizualizari | 0 Comentarii
crima la timis
O noapte de distractie s-a terminat tragic pentru un tanar de 22 de ani din Braila. Alin Madalin Leopa a murit la spital, dupa ce a fost impins sau lovit de catre un prieten, tot brailean, a cazut si s-a lovit cu capul de asfalt. 

Totul se pare ca a pornit de la o datorieVictima si Daniel Iulian Ianculescu au plecat dintr-un club aflat in Campusul Studentesc din Galati.  Pe drum n-au incetat sa-si arunce vorbe grele, iar totul a degenarat in apropierea caminului H. Unii dintre martori declarat pentru publicatia DEBRAILA ca Daniel l-a impins pe Alin, la fel cum au precizat si surse juridice, in timp ce unii dintre prietenii victimei vorbesc chiar despre un pumn.

‘‘El a avut un accident de masina, cu ceva timp in urma, cand s-a lovit tot la cap. Probabil, lovitura asta i-a fost fatala. Nu era drogat, cum spun unii, ci doar beat. Amandoi erau beti. S-au injurat, ala l-a impins si a cazut, s-a lovit de asfalt", a declarat un martor.

O ambulanta a sosit la fata locului, echipajul medical efectuand manevrele de resuscitare si transportandu-l pe tanar la spital. Dupa aproximativ 20 de minute a murit.

Agresorul a fost retinut de politie si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

datorie victima club drogat beat agresorul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004763 (s)