News Flash:

Monica Iacob Ridzi, internata de urgenta

8 Noiembrie 2016
1379 Vizualizari | 0 Comentarii
monica iacob2
Fostul ministru al Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi a fost internata de urgenta la Spitalul de Boli Infectioase din Cluj-Napoca.

Potrivit surselor, oficialii Penitenciarului Gherla au fost de acord ca fostul ministru sa primeasca tratament specializat dupa ce aceasta a prezentat simptome grave ce i-ar fi pus in pericol starea de sanatate. Potrivit purtatorului de cuvant de la Penitenciarul Gherla, Ridzi nu va zabovi mult in spital si se va intoarce in celula.


„Date personale despre starea dansei si afectiunile suferite nu pot sa va comunic. Intr-adevar este internata la Spitalul de Boli Infectioase Cluj-Napoca si urmeaza in curand sa se intoarca la Penitanciar. Din cate stiu, astazi va fi externata” a declarat acesta.
Luna trecuta, fostul Ministru al Turismului, Monica Iacob Ridzi a reusit sa iasa din inchisoare pentru trei zile. Avand in vedere ca aceasta executa o pedeapsa in regim liber la Peniteniciarul Gherla, periodic, in functie de comportamet, aceasta poate iesi pret de cateva zile respectand anumite conditii. Aceasta isi executa cei cinci ani de inchisoare in regim semideschis si a cerut recent schimbarea regimului in unul deschis.

tratament pericol
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005239 (s)