News Flash:

Copil salvat de pompieri, la Oradea, dupa ce a ramas blocat in masina

1 Martie 2017
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
copil blocat2 48360500
Un copil de un an si sase luni a fost salvat de pompierii oradeni dupa ce acesta a ramas blocat in autoturismul mamei sale. 
Potrivit comunicatului remis miercuri de ISU 'Crisana', mama copilului a apelat numarul unic 112 solicitand interventia echipajelor specializate pe strada Iuliu Maniu din municipiul Oradea. Ea a cerut ajutorul deoarece nu mai putea deschide masina in care ramasese blocat copilul acesteia. 
"Se pare ca micutul a ajuns cumva la telecomanda masinii si, din joaca, a blocat sistemul de inchidere al autoturismului" a declarat, pentru AGERPRES, capitanul Camelia Rosca, purtator de cuvant al ISU Crisana. 
Potrivit acesteia, la locul indicat s-a deplasat de urgenta echipajul de descarcerare din cadrul Detasamentului 1 de Pompieri Oradea. 
"Utilizand accesoriile specifice unor astfel de misiuni, pompierii au realizat accesul la bebelus prin indepartarea geamului de la portiera din partea stanga fata, reusind in cel mai scurt timp sa deblocheze usile autovehiculului si sa-l evacueze in siguranta pe copil, redandu-l teafar mamei", a mai declarat Camelia Rosca. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1335 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007850 (s)