News Flash:

Zodii care cauta mereu scandal. Sa te feresti de ele!

28 Februarie 2017
1085 Vizualizari | 0 Comentarii
cearta
Scorpion
Nativii acestei zodii au un comportament exploziv si, fiind guvernati de Marte si Pluto, Zeii Razboiului si Controlului, nu rateaza nicio ocazie pentru dispute. In plus, daca le-ai gresit cu ceva, asteapta-te sa nu fii iertata asa de usor.

Pesti
Tacuti si sensibili, nativii din aceasta zodie pot fi in cale-afara de irascibili. E mai bine sa nu-i critici, pentru ca nu reactioneaza bine la reprosuri, indiferent din partea cui vin. Nu doar ca nu ii place sa fie criticat, il tine minte pe cel care a avut indrazneala sa-i spuna ca a gresit si il va pedepsi.

Fecioara
De obicei, persoanele guvernate de zodia fecioara nu sunt puse pe scandal. Insa, daca le scoti din fire sau le interpretezi gresit ideile s-ar putea sa iei parte la crize greu de uitat. Incearca sa scapi din conflict inainte sa creasca in intensitate, altfel o sa iesi destul de sifonata daca te certi cu un nativ in aceasta zodie.
Capricorn
In mare, capricornul este un insensibil la problemele altora si nu accepta usor greselile. Mai ales cele voite. De obicei, le sare mustarul cand observa ca cei din jur dau dovada de lipsa de seriozitate. Totusi, cel mai agresiv devine cand este lovit pe la spate.
Berbec
Esti nascuta in aceasta zodie? Cel mai probabil tu gasesti un motiv de scandal cam din orice si nu-ti trebuie mult pana simti ca iei foc. Astrologii spun ca zodia berbec este predispusa la conflicte si nu ezita sa aiba iesiri violente.

scorpion pesti fecioara capricorn berbec
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004613 (s)