News Flash:

Un politist din Arad a fost trimis in judecata dupa ce ar fi delapidat 22 de tone de lemne destinate incalzirii postului de Politie

22 Septembrie 2017
923 Vizualizari | 0 Comentarii
judecator
Un politist din judetul Arad, care intre timp s-a pensionat, a fost trimis in judecata de catre procurori dupa ce, iarna trecuta, ar fi delapidat 22 de tone de lemne de foc, care erau destinate incalzirii Postului de Politie Moneasa. Fostul om ale legii este acuzat si ca a falsificat documente pentru a-si ascunde fapta.
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Arad au anuntat, vineri, ca au trimis in judecata un politist care s-a pensionat, dupa ce s-a descoperit ca a sustras lemne destinate incalzirii sediului in care lucra, respectiv Postul de Politie Moneasa.

Clipota Grigore era lucrator in postul de la Moneasa si, conform unui comunicat al Parchetului, ”in cursul lunii septembrie 2016 si-a insusit cantitatea de 22 tone lemne ce trebuiau utilizate pentru incalzirea postului in sezonul de iarna 2016-2017, intocmind si folosind documente false pentru ascunderea faptei”.
Fostul om al legii este acuzat de delapidare, fals intelectual si uz de fals.
Dosarul a fost inaintat pentru solutionare Judecatoriei Arad. News.ro

clipota grigore
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007478 (s)