News Flash:

INCREDIBIL! Inca mai sunt timisoreni fara curent la trei zile dupa furtuna de duminica

20 Septembrie 2017
1031 Vizualizari | 0 Comentarii
timisoara5

O postare pe Facebook a primarului Timișoarei Nicolae Robu a creat o reacție puternică din partea timișorenilor. Primarul anunța progresele făcute pentru intrarea în normalitate după furtuna de duminică și le cerea timișorenilor să-i semnaleze direct problemele cu utilitățile din oraș. În doar 60 de minute timișorenii au semnalat peste 130 de probleme nerezolvate.

”Am făcut progrese mari în demersurile noastre, ale tuturor, de reinstaurare a normalității în orașul nostru, după calamitatea de care am avut parte duminică. La această oră, ar trebui să nu mai existe carosabile, trotuare și parcări blocate -nici măcar parțial- și nici zone fără apă și fără curent. Parcurile au fost lăsate mai la urmă, cu recomandarea de a fi evitate în această perioadă.

Vă rog, pe toți cei ce încă aveți probleme cu curentul, apa etc., să mi le semnalați direct mie prin comentarii la această postare. Vă asigur că voi lua legătura personal, imediat, cu conducerea Enel, Aquatim etc., după caz, pentru a face ca ele să fie rezolvate cât mai prompt. Indicați problema, strada și numărul”, a scris Nicolae Robu.

Timișorenii au reclamat că miercuri, a treia zi de la furtună, numeroase străzi din oraș nu aveau curent electrică sau iluminat public. Efectele furtunii erau încă vizibile pe mai multe străzi: copaci căzuți pe trotuare și stâlpi de curent căzuți pe carosabil (strada Matei Milo). sursa: ziuadevest.ro


nicolae robu demersurile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005951 (s)